‘Roger Schmidt heeft duidelijke boodschap voor doelpuntenmachine’

Maxi Romero werd de laatste periode door PSV verhuurd aan het Argentijnse Velez Sarsfield en hij deed het daar zeer behoorlijk. Daarom nemen de Eindhovenaren hem volgend seizoen weer op in de selectie.

Journalist Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad denkt wel dat Romero een zware taak te wachten staat in Eindhoven onder de nieuwe trainer Roger Schmidt. “Ik ben wel benieuwd. De keren dat we hem gezien hebben, profileerde hij zich echt als een afmaker. Een speler die aan het eind van een aanval staat en dan de bal erin schiet.”

“In Nederland wordt sowieso meer van spitsen verwacht. En Schmidt wil dat zeker. Die wil dat die jongens meters maken, afjagen, ballen veroveren… Geen moment rust hebben in een wedstrijd. En ik wil wel eens zien of Romero de omschakeling maakt”, aldus Wijffels tot slot.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer