‘Ricardo Rodriguez moet flink inleveren bij langer verblijf PSV’

Ricardo Rodriguez maakte in de winter de overstap van AC Milan naar PSV en ondanks dat hij pas enkele wedstrijden speelde zijn ze van hem overtuigt.

De fans hopen dan ook op een langer verblijf van Rodriguez in het Philips Stadion, maar dat zal lastig worden, weet ook clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. “Dat lijkt me moeilijk. Het EK blijft zijn doel, hij heeft het hier goed naar zijn zin gehad, maar bij AC Milan verdient hij drie miljoen euro netto. Dat gaat niet makkelijk worden. Dan moet hij flink inleveren”, aldus Elfrink.

Zelf wil Rodriguez best blijven, bevestigde hij onlangs al op PSV TV: “Ik weet dat ik hier kan spelen en een belangrijke rol heb. Als PSV een voorstel heeft, dan hoor ik dat aan. Ik voel me hier goed en ben gelukkig.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer