‘PSV gaat zich versterken om meerdere posities’

De fans van PSV mogen deze zomer wat versterkingen verwachten. Volgens clubwatcher Rik Elfrink en journalist Maarten Weijffels zal er vooral in de verdediging en het middenveld geinvesteerd gaan worden.

“Ze zullen centraal achterin wel iets zoeken, want zeker rechts centraal is de spoeling heel dun”, vertelt Wijffels namens het Algemeen Dagblad. “Schwaab is weggegaan en je krijgt Luckassen terug, die eigenlijk al heeft gezegd niet meer voor PSV te willen spelen. En je hebt nog Timo Baumgartl die weinig heeft gespeeld afgelopen seizoen…”

Elfrink haakt in: “Ook op het middenveld is wel een impuls nodig. Voorin heeft PSV nu wel behoorlijk wat alternatieven als Malen weer fit, is waar het wel naar uitziet. (…) Maar op het middenveld wil PSV echt wel wat veranderen.”

De linksbackpositie blijft een interessante discussie. Ricardo Rodríguez liet vrijdag weten dit niet uit te sluiten. “Dat lijkt me moeilijk”, reageert Elfrink. “Het EK blijft zijn doel, hij heeft het hier goed naar zijn zin gehad, maar bij AC Milan verdient hij drie miljoen euro netto. Dat gaat niet makkelijk worden. Dan moet hij flink inleveren.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer