‘PSV stelt vraagprijs voor Malen vast op 50 miljoen’

Volgens diverse Italiaanse media hoopt Napoli deze zomer een deal te sluiten met PSV over de komst van Donyell Malen. Ze zouden alle vertrouwen hebben in de spits van de Eindhovenaren die op het moment hersteld van een zware blessure.

De Italiaanse club had met Victor Osimhen (OSC Lille) en Sardar Azmoun (Zenit Sint-Petersburg) eigenlijk andere prioriteiten, maar beide aanvallers dreigen deze zomer niet haalbaar te zijn.

Rai-journalist Ciro Venerato laat Calciopoli24 weten dat Malen (21) een serieus alternatief is. “Er zijn signalen dat Napoli geïnteresseerd is. Het halen van Oshimen en Azmoun dreigt heel lastig te worden, niet alleen financieel, dus heeft Napoli besloten om naar Nederland te kijken.”

“Technisch gezien is er al akkoord, maar financieel moeten ze het nog eens worden. PSV zou vijftig miljoen euro plus bonussen hebben gevraagd, maar dat zijn slechts de eerste schermutselingen”, aldus Venerato. Ook AC Milan is gelinkt aan Malen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer