‘Donyell Malen krijgt update vanuit Italie’

Volgens het Italiaanse medium Spazio Napoli zal napoli voorlopig geen pogingen gaan ondernemen om Donyell Malen over te nemen van PSV.

De club uit Napels heeft wisselende ervaringen met spelers van PSV. Dries Mertens bleek een doorslaand succes, waar Hirving Lozano het afgelopen seizoen behoorlijk flopte. Donderdag werd Malen plots aan de club uit Napels gelinkt, er zou al contact zijn met diens management, maar volgens het genoemde medium is er momenteel géén concrete beweging.

Dat zou in de nabije toekomst alsnog kunnen gebeuren, maar er is reden tot argwaan. Volgens Transfermarkt zou Malen immers ‘maar’ 25 miljoen euro waard zijn, PSV zou minstens het dubbele op tafel willen zien. Dat lijkt voor een club als Napoli een groot probleem in deze tijd.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer