‘PSV wil na vijf jaar en geen speeltijd in gesprek met keeper’

Hidde Jurjus keert deze zomer terug bij PSV. Hij staat tot medio 2021 onder contract bij de Eindhovenaren en werd afgelopen seizoen verhuurd aan De Graafschap.

Jeroen Zoet, Lars Unnerstall, Robbin Ruiter en Hidde Jurjus liggen allen tot de zomer van 2021 vast in Eindhoven. Dat zijn alle PSV-keepers die al op Eredivisie-niveau hebben gekeept en dus moet er een keuze gemaakt worden, weet ook het Eindhovens Dagblad. Het regionale medium schrijft dat de Eindhovenaren spoedig in gesprek zullen gaan met Jurjus over zijn toekomst.

De kans lijkt klein dat de keeper uit de Achterhoek nog een kans krijgt bij PSV, maar nieuwe trainer Roger Schmidt heeft nog niet bepaald welke goalies zich tegenover hem mogen bewijzen. Jurjus tekende in 2016 een vijfjarig contract in Eindhoven, maar dat werd geen onverdeeld succes. Hij werd verhuurd aan De Graafschap en Roda en maakte ook minuten bij Jong PSV. In het eerste speelde hij niet.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer