‘PSV haalt Argentijnse aanvaller terug naar Eindhoven’

Maxi Romero speelt aankomend seizoen weer voor PSV. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De 21-jarige Argentijn kreeg in zijn eerste periode slechts twintig speelminuten in het eerste elftal. De overige wedstrijden werkte hij af in de beloften van de club. Daar wist hij geen grote indruk te maken, waarna de eredivisionist Romero op huurbasis liet vertrekken naar Vélez Sarsfield.

In zijn thuisland kende Romero een moeilijke start, maar na de winterstop liet hij zien weer van waarden te kunnen zijn. Technisch directeur John de Jong hield Romero al die tijd in de gaten en wil hem deze zomer naar Europa terughalen. De aanvaller heeft zelf ook die wens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.