PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeroen Zoet vertrekt naar deze buitenlandse club’

Het ziet ernaar uit dat Jeroen Zoet PSV gaat verruilen voor een avontuur bij Besiktas. Diverse Turkse media maken hier namelijk melding van.

Zoet werd eerder dit seizoen al aan de club uit Istanbul genoemd. Door de coronacrisis verwaterde dat even, maar inmiddels lijkt de overgang in een stroomversnelling te raken. De tijdelijk aan FC Utrecht verhuurde sluitpost zou al hebben ingestemd met een transfer naar Besiktas.

In Turkije moet Zoet Liverpool-huurling Loris Karius opvolgen. Naar verluidt heeft de Nederlander al een persoonlijk akkoord bereikt met Besiktas. Het is nu aan PSV om er definitief een klap op te geven, maar na afgelopen seizoen lijkt de Eindhovense club niet dwars te gaan liggen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.