Derrick Luckassen keert weer terug bij PSV

Afgelopen seizoen verhuurde PSV de verdediger Derrick Luckassen aan het Belgische Annderlecht maar die club wil niet met hem verder. De aankoopoptie van vijf miljoen euro zal dus niet worden gelicht.

Luckassen staat nog twee jaar onder contract bij PSV, maar lijkt zijn laatste wedstrijd in Eindhovense dienst al gespeeld te hebben. “Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer. Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien”, liet hij begin april nog weten. PSV lijkt ook van plan om Luckassen deze zomer definitief te verkopen.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer