‘Nieuwe trainer gaat PSV op gevaarlijke wijze veranderen’

Daniel Schwaab is vertrokken als speler van PSV. Toch blijft de Duitse verdediger de Eindhovenaren volgen nu Roger Schmidt de club na de zomer zal gaan leiden.

In De Telegraaf vertelt Schwaab: “Men kan een trainer verwachten die precies weet wat hij wil. Heel offensief, hoog drukzetten, hoog staan, altijd actief met en zonder bal. Als het werkt en iedereen meedoet, en dat laatste is écht belangrijk, dan kan het een heel verse manier van voetbal zijn. Mooi om naar te kijken.”

“Maar iedereen moet het snappen, weten hoe en wat hij moet doen”, aldus Schmidt. “Als het niet werkt en het vertrouwen niet komt met resultaten, dan kan het ook gevaarlijk zijn. Maar dat is altijd met het invoeren van iets nieuws, wanneer je met risico speelt. Ik ben heel benieuwd, hoop dat het werkt. Hij kan echt iets aan de Eredivisie toevoegen.”

Schwaab denkt dat de transfermarkt een rol gaat spelen. “Wat nodig is om die manier van spelen succesvol te laten worden, zal besproken zijn. Het zal alleen langer duren voordat echt met het team kan worden gewerkt dat men voor ogen heeft, nu de grote competities nog worden afgemaakt. Transfers laten langer op zich wachten.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer