‘Milan komt met transferboodschap voor Ajax en PSV’

Milan heeft Noussair Mazraoui van Ajax en Denzel Dumfries van PSV in het vizier om deze zomer te gaan halen maar de back van PSV is de nummer één.

Al enkele maanden linken Italiaanse media de PSV-aanvoerder nadrukkelijk aan een transfer naar AC Milan. Recentelijk werd opeens de goedkopere Noussair Mazraoui getipt als aanwinst voor de Italianen, waardoor Dumfries een mogelijke droomtransfer mis leek te lopen. Tuttosport komt echter met een ander verhaal op de proppen.

AC Milan zal Mazraoui blijven volgen, maar de Ajacied is zeker niet prioriteit nummer één. De Italianen zien meer potentie in Dumfries en hopen deze transfer af te ronden. Pas als dit niet lukt, komt Mazraoui concreet in beeld als alternatief.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer