‘Lionel Messi positief over komst van PSV’er naar Barca’

Lionel Messi ziet het zitten als FC Barcelona zich deze zomer zal gaan versterken met PSV-aanvaller Donyell Malen. Hij ontwikkelde zich tot half december uitstekend. Malen scoorde aan de lopende band en debuteerde zelfs in het Nederlands elftal.

Een zware knieblessure gooide eind 2019 roet in het eten, maar op dat moment had hij zich al in de kijker gespeeld bij Messi en consorten.

Malen zal volgens Don Balón véél goedkoper op te halen zijn dan Martínez. Het medium denkt dat hij de helft goedkoper is (55 miljoen euro), maar zelfs dat lijkt in deze coronatijd aan de hoge kant. Messi zou al zijn goedkeuring hebben gegeven voor de eventuele komst van Malen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer