‘PSV mengt zich in de strijd om Chidera Ejuke, ook Ajax en Feyenoord in de race’

Chidera Ejuke kan deze zomer een fraaie transfer gaan maken. Zo zijn de topclubs uit Nederland Ajax, PSV en Feyenoord in hem geinteresseerd en zijn er ook een aantal Spaanse clubs in hem geinteresseerd.

Ejuke kwam een jaar geleden voor twee miljoen euro naar Heerenveen. Met negen doelpunten en vier assists in 25 duels bewees de Nigeriaan zijn meerwaarde voor de club. Ondanks zijn wisselvallige prestaties zorgt dat voor veel interesse uit binnen- en buitenland.

Voetbal International noemde eerder een bod van zeven miljoen euro uit China. Ejuke lijkt echter liever in Europa actief te blijven, waar Heerenveen op een hoger bedrag inzet.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer