PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV haalt oude bekende Stijn Schaars terug

Stijn Schaars keert terug bij PSV. Niet als speler maar hij wordt assistent van Adil Ramzi bij de onder 19 van de Eindhovenaren.

“Het voelt heel fijn terug te zijn”, reageert Schaars op de clubwebsite. “Het afgelopen seizoen heb ik al vier dagen per week mijn ervaring kunnen overdragen en bij verschillende teams mee kunnen kijken. Ik kijk er naar uit om vanaf volgend seizoen volwaardig deel uit te gaan maken van de jeugdopleiding van PSV.”

De club schrijft verder: ‘PSV zal met Schaars in gesprek blijven over mogelijke vervolgstappen in zijn trainerscarrière. De oud-prof, die meer dan vijftig wedstrijden voor PSV speelde, stond de afgelopen periode al veelvuldig op het veld bij PSV onder 13 en keek vanaf de winterstop regelmatig mee bij oudere lichtingen.’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.