PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AC Milan maakt keuze tussen Ajax of PSV-speler voor miljoenentransfer’

AC Milan heeft twee spelers uit de Eredivisie in het vizier die de vacature van rechtsback moeten gaan invullen. Het gaat om Denzel Dumfries van PSV en Noussair Mazraoui van Ajax.

Dumfries leek de afgelopen weken de topkandidaat in Milaan. Volgens de Italiaanse media speelt dat verhaal nog altijd. Het probleem is echter dat AC Milan zich de hoofdprijs niet kan permitteren in deze periode en bovendien spelers moet verkopen om überhaupt ruimte te maken. Het idee was om Ricardo Rodríguez in de deal te betrekken, maar dat plan werd op dat moment afgeschoten.

Dumfries wil zelf graag naar AC Milan, maar is afhankelijk van de financiële middelen van de club. De PSV-aanvoerder zou zijn droomtransfer kunnen mislopen door toedoen van Ajacied Mazraoui. Laatstgenoemde is misschien wel de helft goedkoper en dat is in deze crisistijd óók een voordeel.

Volgens Italiaanse media blijft Dumfries de nummer één op het wensenlijstje. Maar Mazraoui werd de voorbije dagen weer naar voren geschoven als belangrijke kandidaat. Misschien is dit voor PSV wel hét moment om knopen door te hakken.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.