PSV contracteert talentvolle verdediger Fedde Leysen

PSV heeft de verdediger Fedde Leysen zijn eerste profcontract laten tekenen. De 16-jarige speler heeft zijn krabbel gezet onder een contract voor drie seizoenen.

Leysen is een linksbenige centrale verdediger van Belgische afkomst en sinds afgelopen seizoen spelend in de jeugdopleiding van PSV. Hiervoor speelde de jeugdinternational van België onder 17 in de jeugd van OH Leuven. Bij PSV kwam hij sinds afgelopen zomer uit voor het onder 17-team. Komend jaar maakt hij de overstap naar PSV onder 18, waar hij onder Ruud van Nistelrooy zal gaan werken.

De verdediger ontving tijdens het officiële tekenmoment in het stadion een shirt, aangeboden door Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber. De contractondertekeningen van jeugdspelers zouden vanaf dit seizoen in de regel plaats gaan vinden op de Campus van PSV, maar worden door de huidige omstandigheden verplaatst naar het Philips Stadion.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer