Ibrahim Afellay: ‘Mijn loopbaan zit er nog niet op’

Gisteren werd bekend dat Ibrahim Afellay en PSV uit elkaar gaan. De 34-jarige aanvoerder legt zich niet neer bij de sportieve conclusies van de Eindhovenaren, valt te lezen op de clubsite.

“Ik ben van mening dat mijn loopbaan er nog niet op zit, dat ik op een goed niveau nog van waarde kan zijn”, vertelt Afellay. “Ik voel me sinds de winterstop pas echt honderd procent fit. De komende weken ga ik gebruiken om te bepalen of ik bij een andere club nog voor mijn kans wil gaan.”

De 53-voudig international van het Nederlands elftal kijkt desondanks met een goed gevoel terug op het onderhoud met technisch manager John de Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands. “John en Toon zijn eerlijk geweest en dat waardeer ik ontzettend. Ze hebben duidelijk laten blijken dat de warmte die ik voel voor PSV wederzijds is. En daar ben ik echt blij mee. Ik ben door de jaren heen een echte PSV”er geworden en gebleven. Het is mooi om te horen dat ik hier altijd welkom blijf.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer