PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel gaat Europese grootmacht afwijzen’

Mark van Bommel is één van de kandidaten om de nieuwe trainer te worden van AC Milan maar de kans dat de Limburger dit gaat accepteren is niet groot. Dit weet journalist Martijn Krabbendam te melden.

In Veronica Inside onthulde de journalist van Voetbal International: “De interesse van AC Milan in Van Bommel is wel heel serieus. Het probleem is alleen dat het via allerlei agenten gaat en niet via Mino Raiola, maar dat is wel de voorwaarde voor Van Bommel om daar te gaan werken. Ze willen hem graag hebben.

“Er is nog een ander probleem: die eigenaren klikken niet zo met Maldini, de technisch directeur. Die wil eigenlijk meer macht, maar dat vinden die eigenaren niet zo’n goed idee”, aldus Krabbendam. “Hoewel die interesse serieus is, denk ik niet dat hij het gaat doen. Het is daar veel te onrustig om er nu in te stappen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.