‘Denzel Dumfries krijgt aanbod van West Ham United’

Al een geruime tijd staat Denzel Dumfries op het lijstje van AC Milan maar daar is nu ook interesse vanuit de Premier League bijgekomen. Volgens Platena Milan is West Ham United namelijk in de markt voor de aanvoerder van PSV.

AC Milan zou vooralsnog de beste papieren behouden. PSV wil zo’n 25 miljoen euro verdienen aan de Oranje-international, waar de Italianen vooralsnog niet verder willen gaan dan zestien tot twintig miljoen euro. Milan hoopt dat zaakwaarnemer Mino Raiola die prijs omlaag kan praten.

Dumfries zou zelf een voorkeur hebben voor een avontuur in Milaan. West Ham is het alternatief, maar de ‘Hammers’ staan wel zestiende in de Premier League.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer