FC Cincinnati gaat ontzettend in de fout bij presentatie Jaap Stam

De Amerikaanse club FC Cincinnati is gisteren hard in de fout gegaan bij het presenteren van de nieuwe trainer Jaap Stam. De Amerikaanse club bevestigde de komst van Jaap Stam als opvolger van Ron Jans, maar voegde daar de verkeerde foto aan toe. Terwijl de oud-trainer van Feyenoord toch echt een grote naam is in de voetballerij…

Dit bericht bekijken op Instagram

Klub MLS, @fccincinnati, mengumumkan Jaap Stam sebagai pelatih baru. Tapi, malah salah pasang foto! Alamak! 😫 Posting ralat mereka lalu jadi bahan olok-olok klub lain. 😬 #MLS #FCCincinnati #JaapStam #footballfunny #BodogID

Een bericht gedeeld door Bodog Indonesia (@bodogid) op

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer