PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Daniel Schwaab vertrekt direct bij PSV en doet genereus gebaar

Daniel Schwaab vertrekt per direct bij PSV. Hij doet met korting afstand van zijn laatste twee maandsalarissen en ontziet zo de club een beetje. Hiermee komt er na vier seizoenen een einde aan de samenwerking tussen beide partijen.

Het was voor Schwaab een vanzelfsprekendheid om PSV voor te stellen zijn laatste twee maandsalarissen bij te stellen. “PSV geeft me de ruimte om terug te keren naar mijn gezin. In de voorbije maanden heb ik die mogelijkheid ook gekregen. In mijn ogen is het logisch om dan een gedeelte van het salaris in te leveren. Ik ben immers niet meer actief voor PSV. Ik ben er trots op dat we ook met de hele groep een akkoord hebben bereikt over een tijdelijke salariskorting. We leven in een moeilijke tijd, maar het is goed dat iedereen beseft dat we de financiële gevolgen alleen samen kunnen oplossen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.