‘PSV gaat drie verschillende seizoenkaarten aanbieden’

Of er aankomend seizoen gespeeld gaat worden met publiek is nog maar zeer de vraag maar desondanks heeft PSV drie verschillende opties voor seizoenkaarten gepresenteerd.

Allereerst presenteert PSV de optie ‘All-In’, wat betekent dat supporters voor een duur van twee seizoenen zeker zijn van hun plaats. Indien volgend seizoen geen publiek mag worden toegelaten, schuift dit termijn door naar het seizoen 2021/2022 en 2022/2023. Hierbij geldt dan hetzelfde bedrag.

De tweede mogelijkheid wordt ‘FiftyFifty’ genoemd. Met deze optie verzekeren fans zich voor negen thuisduels van een plekje in het stadion. Indien er meer thuisduels worden gespeeld, moeten supporters de overige wedstrijden apart erbij kopen om dan eveneens welkom te zijn. Als het hele seizoen zonder publiek is, wordt de helft van het aankoopbedrag uitgekeerd.

Tot slot biedt PSV de optie ‘Original’ aan. Deze derde en laatste optie biedt fans de mogelijkheid om voor het gehele seizoen een seizoenskaart aan te schaffen. Voor het seizoen 2021/2022 betalen zij dan precies hetzelfde bedrag. Als het stadion het gehele seizoen leeg blijft, geven de Eindhovenaren dan echter geen geld terug.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer