‘Mark van Bommel nieuwe trainer van AC Milan’

Mark van Bommel is één van de kandidaten om de nieuwe trainer te worden van AC Milan. Dit weet het Italiaanse medium Calciomercato te melden.

Het medium stelt van exclusieve bronnen rondom AC Milan te hebben vernomen dat de zaakwaarnemer van de Nederlandse oefenmeester Van Bommel heeft aangeboden bij de club. De oud-speler van AC Milan volgt graag Stefano Pioli op, die in Milaan op de wip zit.

Naar verluidt ziet AC Milan Van Bommel als een goede back-up voor de hoofdkandidaten die op de lijst staan. Zo zouden Ralf Rangnick, Julian Nagelsmann en Marco Rose hoog op de nominatie staan. Het is echter de vraag of het drietal een overstap naar de Italianen ziet zitten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!