‘PSV-target Deyovaisio Zeefuik wil deze zomer een transfer maken’

Deyovaisio Zeefuik heeft zijn zinnen gezet op een zomerse transfer. Dit heeft de 22-jarige speler van FC Groningen laten weten tegenover het medium het Dagblad van het Noorden.

De oud-Ajacied zou in de belangstelling staan van clubs uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. “Mijn contract loopt nog maar een jaar door. Groningen heeft nu de kans om iets aan mij te verdienen. Geld is belangrijk voor de club. Er zijn hier mensen die hun baan hebben verloren door de coronacrisis. Geloof me, dat besluit moet de club genomen hebben omdat er echt geen andere oplossing is. Want Groningen is een enorm warme club.”

Zeefuik zet in zijn zoektocht naar een nieuwe club hoog in. “Ik ging van Ajax naar Groningen om beter te worden, maar zeker ook om volwassen te worden. Nu wil ik verder en dan moet ik naar het buitenland. Ik wil naar de Europa League of liever nog de Champions League. Zie het niet als arrogantie, hoor. Ik vind dat ik nog van alles moet leren en vooral humble moet blijven. Maar dat verder leren wil ik in de omgeving van een aansprekende club doen.”

Zeefuik werd eind april nog gelinkt aan PSV, dat in hem een opvolger van Denzel Dumfries zou zien. Een binnenlandse transfer geniet dus echter niet zijn voorkeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.