‘PSV moet drie miljoen betalen plus Erick Gutierrez voor nieuwe aanwinst’

PSV wil Juan José Macías graag naar Eindhoven halen en de kans dat dit lukt zou best wel groot kunnen zijn. De website Cu4tro-Factor schrijft dat Chivas 9 miljoen euro wil verdienen met de verkoop van zijn spits, maar de club uit Guadalajara zou ook openstaan voor een ruildeal. De Mexicanen hebben namelijk interesse om Érick Gutiérrez over te nemen van PSV en dat kan een akkoord bespoedigen.

De Liga MX-topclub zou de waarde van Guti bepaald hebben op 6 miljoen euro en daarom zouden de Eindhovenaren dus 3 miljoen euro moeten bijbetalen om de strijd om de handtekening van Macías te winnen. Dat klinkt behapbaar en positief, maar het is wel zo dat het twintigjarige doelwit van PSV óók begeerd wordt door andere Europese ploegen.

Macías werd eerder ook in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar de Amsterdammers lijken niet meer geïnteresseerd te zijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer