PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan gaan verrassen dankzij vertrek van Erick Gutierrez’

PSV dreigt na twee seizoenen afscheid te gaan nemen van de Mexicaanse middenvelder Erick Gutierrez. Er zou namelijk voldoende belangstelling voor hem zijn volgens de media in Mexico. Radio Formula linkt hem immers aan Chivas Guadalajara en Club América.

Terugkeren naar Mexico zou een sportieve terugval betekenen, maar de 24-jarige middenvelder zou het niet uitsluiten. Dat heeft er deels mee te maken dat hij zich in de kijker wil spelen bij bondscoach Gerardo Martino. Met het oog op toekomstige toernooien, zoals het WK in 2022, wil hij de komende jaren niet uit het vizier verdwijnen.

Het probleem is wel dat PSV daar een prijskaartje tegenover zet. Volgens Mexicaanse medium zou Chivas een spelersruil voorstellen: Gutiérrez zou naar Guadalajara moeten vertrekken en in ruil wil de clubleiding meewerken aan een vertrek van José Juan Macias, die ook met Ajax in verband is gebracht. Er zit wel één addertje onder het gras: PSV moet bijbetalen, iets wat in deze crisistijd een serieus probleem is.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.