Ajax en PSV halen ieder een speler weg bij Willem II

Willem II heeft twee spelers verloren. Emmanuel van de Blaak zal de overstap maken naar PSV en Joel Ideho naar Ajax. Dit meldt de club via haar Twitteraccount.

Over Van de Blaak schrijven de Tricolores: ‘De 15-jarige jeugdspeler kwam eerder uit voor RKVV Jeka en Advendo en speelde sinds het seizoen 2015 – 2016 in de Willem II Voetbalacademie. De verdediger maakte begin dit kalenderjaar zijn debuut bij Oranje onder 15 jaar. In november maakte hij op 14-jarige leeftijd in de oefenwedstrijd Ajax – Willem II op De Toekomst in Amsterdam zijn officieuze debuut.’

De 16-jarige Ideho trekt op zijn beurt dus naar Ajax. Bastiaan Riemersma, hoofd voetbalacademie van Willem II, treurt: “Het is jammer dat deze twee talenten ons verlaten. Maar het is een compliment naar deze jongens en onze voetbalacademie dat zij de stap maken naar deze grote clubs. Wij wensen ze dan ook veel succes.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.