PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ricardo Rodriguez definitief PSV’er bij vertrek Dumfries naar Milan’

De interesse van AC Milan in Denzel Dumfries lijkt steeds concreter te worden. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden. Ricardo Rodriguez zou een belangrijke rol kunnen gaan spelen in deze transfer.

De Italianen zijn bereid de Zwitserse international definitief naar Eindhoven laten te vertrekken, om de transfersom van Dumfries wat te drukken. Rodriguez kwam sinds afgelopen winter al op huurbasis uit voor PSV, maar kwam vanwege het stopzetten van de Eredivisie slechts zes keer uit voor de Brabanders. Volgens de Italiaanse sportkrant moeten de Rossoneri nog wel twaalf tot vijftien miljoen bijbetalen om Dumfries te halen. De Oranje-international heeft in het Philips Stadion nog een contract tot medio 2023.

Dumfries was voor de coronacrisis bezig aan zijn tweede seizoen voor PSV. Hierbij viel vooral zijn scoringsdrift op: in 25 duels maakte de vleugelverdediger liefst zeven treffers. De Rotterdammer speelde voor zijn tijd in Eindhoven bij SC Heerenveen en Sparta Rotterdam.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.