PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt afscheid van doelmannen’

PSV laat de keepers Mike van de Meulenhof en Youri Roulaux gaan. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Ze nemen afscheid van nog meer talenten, want ook Maxime Soulas, Amar Catic en Steven Theunissen zien hun afgelopen contract komende zomer niet worden verlengd. Zij mogen daarom uitkijken naar een nieuwe club.

Naast dit vijftal kregen ook verschillende talenten goed nieuws te horen. Zo mogen Sekou Sidibe, Robin Schoonbrood en Tijn Daversveld wél in Eindhoven blijven. Het drietal werkt zijn wedstrijden momenteel nog vooral af bij Jong PSV.

Het nieuws komt nadat eerder bekend werd dat de Belgische doelman Maxime Delanghe een langere verbintenis met de club aangaat. De Eindhovense club heeft vaker de doelstelling uitgesproken om in de toekomst meer talenten uit eigen kweek te laten doorbreken.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.