OFFICIEEL: ‘PSV haalt Oranje-keeper per direct terug naar Nederland’

De vrouwen van PSV hebben er een nieuwe keeper bij. Sari van Veenendaal maakt namelijk de overstap van Atletico Madrid. Dit heeft de club inmiddels bevestigt. Ze tekent een contract voor één seizoen.

“Ik ben blij om terug te keren naar Nederland en kom hier zeker niet spelen om een stapje terug te doen”, zegt de voormalig speelster van Arsenal en Atlético Madrid, die de Spaanse hoofdstad achter zich laat voor Eindhoven.

“PSV is een club die de afgelopen jaren telkens voorwaartse stappen is blijven maken in haar ontwikkeling en heeft sportieve ambities die mij persoonlijk aanspreken. Als je ziet op welke manier speelsters Snoeijs, Nouwen en Smits bij Oranje zijn aangehaakt, dan zegt dat iets over het niveau bij PSV. Ik wil het talentvolle team wat er al staat helpen met mijn ervaring en blijf tegelijkertijd leergierig en gemotiveerd om beter te worden”, aldus het Oranje-boegbeeld.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer