PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV komt volgende week naar buiten met een ‘all-in-seizoenkaart’

PSV komt volgende week naar buiten met een nieuw soort seizoenkaart. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Met deze kaart krijgen de supporters toegang tot alle thuisduels in de Eredivisie, Bekertoernooi en de Europese duels.

De regionale krant schrijft dinsdag dat PSV ‘volgende week’ met meer informatie naar buiten zal treden. Fans kunnen de seizoenkaart voor twee jaar afschaffen, maar de bijdrage per jaar afrekenen. Supporters van PSV hebben ook nog altijd de mogelijkheid om een traditionele seizoenkaart, zeventien Eredivisie-duels in eigen huis, aan te schaffen.

Het is uiteraard nog onduidelijk óf en hoeveel supporters er komend seizoen bij wedstrijden in het Nederlands betaald voetbal aanwezig mogen zijn. Het Eindhovens Dagblad stelt dat in de prijsstelling rekening wordt gehouden met de onzekerheden die nu aan de orde van de dag zijn. PSV komt vandaag, net als alle andere clubs in het betaald voetbal, met een voorstel tot genoegdoening vanwege vijf gemiste thuisduels uit het net beëindigde voetbalseizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.