‘Ajax en PSV-spelers zullen vanwege corona eerder naar de Bundesliga vertrekken’

Vanwege de coronacrisis dreigen veel clubs in de financiele problemen te komen. Daardoor zullen de spelers bij de Nederlandse topclubs eerder geneigd zijn om te vertrekken. Dit weet sportmarketeer Bob van Oosterhout te melden.

Hij voorziet grote financiële problemen binnen het Nederlands betaald voetbal. “En als spelers straks nog maar de helft kunnen verdienen, is het Nederlands voetbal internationaal in één klap zijn concurrentiepositie kwijt”, waarschuwt de sportmarketeer in een interview met Trouw.

“Spelers van Ajax en PSV zullen zeggen: dan ga ik toch maar naar de Bundesliga. De hele bedrijfstak gaat er zo aan”, vervolgt Van Oosterhout, die geregeld met clubbestuurders spreekt. “Mijn indruk is dat ze liever helemaal niet spelen dan in lege stadions. Ik acht de kans groter dat de start van de Eredivisie wordt opgeschoven naar begin januari.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer