PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV toont interesse in Emmen-speler Glenn Bijl’

Glenn Bijl mag zich in de belangstelling heugen van PSV. De speler van FC Emmen mag zich dus wellicht gaan opmaken voor een toptransfer deze zomer.

“Ik zie het wel”, vertelde Bijl aan RTV Drenthe. “Ik sta er heel relaxed in. Vroeger dacht ik bij alle clubs die interesse zouden hebben dat het ook daadwerkelijk concreet zou worden, maar inmiddels weet ik wel beter. Bovendien heb ik het hier in Emmen ook enorm naar mijn zin. Zeker als we de huidige groep bij elkaar kunnen houden, denk ik dat we het volgend seizoen nog beter gaan doen.”

In Eindhoven zou Bijl al gezien worden als opvolger van Denzel Dumfries. “Jij bent PSV-fan, dus jij hebt dat graag”, reageerde hij op de verslaggever. “Maar ik zou het niet weten. Nee, ik heb er niks over gehoord. Deze tijd is ook onzeker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.