‘PSV neemt transferbeslissing over Kevin Strootman’

PSV heeft een beslissing genomen over het wel of niet terughalen van Kevin Strootman. De Eindhovenaren achten een transfer komende zomer financieel onhaalbaar. Dit weten diverse buitenlandse media te melden.

Strootman staat bijna twee jaar op de loonlijst bij het Franse Olympique Marseille. De middenvelder is echter niet meer zeker van een basisplaats en is daarnaast een van de grootverdieners in de selectie, waardoor de clubleiding wel wil meewerken aan een transfer. Zijn hoge salariseisen vormen echter een blokkade.

Marseille zag een PSV-rentree voor Strootman helemaal zitten, maar de financiële situatie maakt dit onmogelijk. Naar verluidt is een terugkeer naar Eindhoven op dit moment zelfs helemaal uitgesloten. Er moet immers ook nog een transfersom afgetikt worden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer