‘Arjen Robben is met zijn kwaliteiten de gok waard’

Het Braziliaanse Botafogo wil stunten met het binnenhalen van de gestopte Arjen Robben. De vice-voorzitter Ricardo Rotenberg heeft namelijk contact met hem opgenomen en zelf wees hij dit niet direct af.

Rotenberg vroeg spelersmakelaar Marcos Leite, die vanuit New York opereert, om de eerste contacten te leggen met het kamp-Robben. “Dat heeft hij gedaan, hij heeft met zijn manager gesproken. Daar heeft hij me mee geholpen”, aldus de bevlogen roerganger van Botafogo, die naast Robben onder meer de onlangs bij Trabzonspor vertrokken John Obi Mikel in het vizier heeft. “Het zal lastig worden omdat hij lang niet gespeeld heeft en ergens anders vier keer zoveel kan verdienen. Maar hij (Robben, red.) weet van de interesse van Botafogo.”

“Hij is niet meer de jongste (36 jaar, red.). Maar het is het zeker waard om een gokje te nemen, zeker als je terugkijkt op de periode van Clarence Seedorf bij Botafogo.” De oud-middenvelder kwam in de laatste jaren van zijn loopbaan, tussen 2012 en 2014, tot 59 duels in het shirt van de tweevoudig kampioen van Brazilië.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer