PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV pest Ajax via de sociale media

Het is vandaag 8 mei. En precies vier jaar geleden gebeurde er iets dagelijks voor de Amsterdammers. Ze wisten namelijk niet te winnen van De Graafschap waardoor PSV er met de landstitel vandoor ging. En precies een jaar geleden hield Tottenham Hotspur de club op sensationele wijze uit de finale van de Champions League.

Ajax publiceerde daarom een Google-afbeelding met de zoekopdracht ‘is it possible to skip a day’. Ajax wil 8 mei dus graag overslaan, maar PSV reageerde snel door een soortgelijke afbeelding te plaatsen met ‘why is today a beautiful day’, met een verwijzing naar het kampioenschap van 2016. Voetbalhumor leeft nog!

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.