‘PSV-aanvaller wees Manchester United af na gesprek met José Mourinho’

Veel spelers kiezen op jonge leeftijd voor het grote geld maar Noni Madueke daarentegen bewandeld een hele andere weg. Hij koos in 2018 voor een avontuur bij PSV terwijl hij ook gewoon bij Tottenham Hotspur kon blijven of kon verkassen naar Manchesher United. Sterker nog, Madueke is op gesprek geweest bij toenmalig hoofdtrainer José Mourinho.

Toch koos hij vervolgens voor een toekomst bij PSV, waar hij de kans op een doorbraak veel hoger inschatte dan op Old Trafford. Dat claimt het medium The Athletic te weten. Madueke vond ‘de toekomstplannen van Mourinho en United niet duidelijk genoeg’, in tegenstelling tot die van de Eindhovenaren.

Aan het einde van het afgelopen seizoen kreeg de indrukwekkende flankspeler al steeds meer speelminuten in PSV 1. De hoop en verwachting is dat hij komend voetbaljaar helemaal door moet gaan breken in het Philips Stadion.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer