PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben staat voor rentree bij Botafogo’

De vicevoorzitter Ricardo Rotenberg van het Braziliaanse Botafogo nam onlangs contact op met Arjen Robben om te praten over een mogelijk rentree in het betaalde voetbal.En de topper van weleer wees dit niet direct af.

De beleidsbepaler zei: “Wat mij betreft was hij de beste speler van het WK 2014. Lionel Messi won die prijs uiteindelijk omdat hij Messi is en tweede werd op dat toernooi. Maar Robben is mijn idool, ik vind hem een geweldige speler. Er bestaat echter altijd een risico dat je te lang niets hebt gedaan. Ik heb contact opgenomen en hij heeft een antwoord gegeven. Hij was opgetogen met de aanbieding van Botafogo.”

Veel Braziliaanse voetbalfans kunnen hun oren en ogen niet geloven en likkebaarden alvast bij het idee dat Robben straks in de Braziliaanse competitie speelt. Eén van hen zegt op Twitter: “Als Robben bij Botafogo tekent, ren ik meteen naar de winkel om een shirt te kopen.” Hij krijgt bijval van een andere supporter: “Een shirt? Ik koop meteen een seizoenkaart!” Toch zijn er ook veel fans die aan een broodjeaapverhaal denken: “Ha, gelukkig is er nog humor in deze verschrikkelijke tijd met het coronavirus.”

 

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.