Minister President: Eredivisie start weer op 1 september

Als alles verloopt zoals is gepland dan zal de Eredivisie op 1 september weer van start gaan. Dit valt op te maken uit de persconferentie van Minister-president Mark Rutte.

Eerder publiceerde De Volkskrant onder meer het plan om de evenementen, waaronder het profvoetbal valt, pas na 1 januari toe te laten, maar dit blijkt niet zo te zijn. Het kabinet gaat er vanuit dat na 1 september het profvoetbal weer kan losbarsten.

Ook liet Rutte weten dat vanaf maandag 11 mei het weer is toegestaan om buiten te sporten, al zitten hieraan wél strikte maatregelen vast. Zo mag met een groep van maximaal tien personen worden getraind, waarbij eveneens de anderhalve meter afstand van toepassing is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.