PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Geen Feyenoord of PSV, maar interesse uit de Premier League voor VVV-speler’

VVV-speler Tobias Pachonik staat volgens zijn zaakwaarnemer niet in de belangstelling van zowel Feyenoord als PSV maar wel van een aantal clubs uit de Premier League.

“Het kan goed kloppen, maar PSV en Feyenoord hebben zich niet bij me gemeld”, bevestigt spelersmakelaarbureau EMG Mundial. “Er is veel belangstelling voor Tobias. Uit de Premier League, onder andere. Watford en Wolverhampton Wanderers toonden serieuze interesse.

“En toen brak de coronacrisis uit. Op dit moment is niks concreet. Clubs wachten nu overal eerst de ontwikkelingen in de wereld en in het voetbal af.” Voordat het Eredivisie-seizoen gestopt werd, kwam Pachonik in alle 26 wedstrijden van de Venlonaren in actie. De 25-jarige kwam één keer tot scoren en gaf drie assists. Vorige zomer kwam hij nog transfervrij over van het Italiaanse Capri. Daarvoor stond hij in eigen land bij Schalke 04, Stuttgarter Kickers en 1. FC Nürnberg onder contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.