‘AC Milan legt bod van 20 miljoen neer voor Memphis Depay’

AC Milan bereid momenteel bod voor van 20 miljoen euro voor Memphis Depay. Dit weet het medium Tuttomercato te melden. Het is alleen de vraag of dit wel toereikend genoeg is voor zijn werkgever Olympique Lyon.

Hij moet de grote aankoop van Milan worden komende zomer. De club is de laatste jaren ver teruggevallen en wil door een aantal goede aankopen weer aansluiten bij de top. Volgens de berichtgeving trekt de clubleiding twintig miljoen euro uit voor de aanvaller, plus een percentage voor Lyon bij een transfer in de toekomst. Niet zo lang geleden vroegen de Fransen nog vijftig miljoen euro. Het bod van Milan lijkt hierdoor wat te bescheiden.

Feit is wel dat Memphis nog één jaar contract heeft en dat Lyon deze zomer moet handelen, mocht hij zijn verbintenis niet verlengen. Dat de club volgend jaar geen Europees voetbal speelt, terwijl ze dit seizoen nog de Champions League-groepsfase overleefden, speelt niet in het voordeel. Memphis wordt de laatste maanden vaker in verband gebracht met een move. Zo zou ook Paris Saint-Germain geïnteresseerd zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.