Ronald Koeman moet langer in het ziekenhuis blijven

Volgens het medium El Mundo Deportivo moet Ronald Koeman tot minimaal donderdag in het ziekenhuis blijven. Hij zou eigenlijk maandag al ontslagen worden maar de artsen durfden het toch niet aan.

Volgens zijn goede vriend en journalist Lluís Canut gaat het echter naar omstandigheden goed met Koeman en komt hij hoogstwaarschijnlijk donderdag alsnog naar huis. Daarvoor moet hij eerst op de hometrainer, zodat de artsen de reactie van zijn hart kunnen meten.

KNVB-directeur Eric Gudde stelde eerder dat Koeman alle tijd krijgt voor zijn herstel. “Ik ben nu, een dag later, vooral blij dat de situatie stabiel is en hoop dat Ronald weer de oude wordt. Daar moet hij alle tijd voor nemen die hij nodig heeft”, aldus de directeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.