‘PSV-trainer wil aanvaller van 20 miljoen euro meenemen’

Roger Schmidt zal aankomend seizoen met scepter gaan zwaaien bij PSV. En daarom is hij al bezig met het samenstellen van de selectie. En in dat kader zou de naam van Adam Hlozek ook genoemd zijn.

Volgens het Tsjechische Denik Sport heeft PSV serieuze interesse in het piepjonge wonderkind, maar aangezien ook RB Leipzig en Atlético Madrid worden genoemd is het nog de vraag of hij ook daadwerkelijk haalbaar is.

Bovendien zou de vraagprijs wel héél gortig zijn: zo’n 20 miljoen euro. Het lijkt dus een vereiste dat eerst een andere dure kracht, zoals misschien wel de vorig jaar nog voor veel geld gehaalde Armindo Bruma, verkocht moet worden. Hlozek is pas 17 jaar jong maar kwam vorig seizoen al tot 23 wedstrijden (3 goals, 7 assists) namens Sparta Praag op het hoogste niveau van Tsjechië. Zijn beste positie is in de punt, maar Hlozek kan ook prima vanaf de linker- en rechter flank uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.