PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luc Nilis staat altijd open voor gesprek met PSV’

Luc Nilis zal altijd open staan voor een functie bij PSV. Dit zegt hij in een gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“De komende periode laat ik alles even rustig op me afkomen. Hopelijk kunnen we snel weer in een normale wereld voetballen, dat is voor nu het belangrijkste. Voor PSV sta ik altijd open”, aldus Nilis. “Ik heb altijd het idee gehad dat een club veel baat heeft bij specifieke linietrainingen voor aanvallers en dat is ook iets wat me goed ligt.”

De Belg vertrok twee seizoenen geleden uit Eindhoven om bij VVV-Venlo aan de slag te gaan als assistent-trainer. Omdat de Limburgers vanwege de coronacrisis moeten bezuinigen zal hij komende zomer moeten vertrekken uit Venlo.

Voor hij naar VVV-Venlo vertrok werkte hij bij PSV als spitsentrainer en werkte toen onder meer met Luuk de Jong, Steven Bergwijn en Jürgen Locadia. “Wat ik mooi vond, was dat Steven me onlangs nog een bericht stuurde toen hij naar Tottenham vertrok. Zoiets doet heel veel met me”, zo geeft hij aan. “Het is een vorm van dankbaarheid die me plezier geeft in wat ik doe en ook de kracht om verder te gaan. Als jonge spelers talent hebben én de bereidheid om iets te willen leren, kun je ze ook iets leren en vaak ook de details die bepalen of ze echt doorbreken.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.