PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeroen Zoet heeft de clubs voor het uitkiezen’

Jeroen Zoet is een kandidaat om een contract te gaan ondertekenen bij het Duitse Union Berlin maar zij zijn niet de enige club die hem in het vizier hebben. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De krant spreekt de verwachting uit dat Zoet komende zomer ‘kan kiezen uit meerdere aanbiedingen’ en laat optekenen dat in ieder geval Union Berlin bekijkt of Zoet een waardige opvolger is voor Gikiewicz. De club uit de Duitse hoofdstad heeft echter meer ijzers in het vuur en dus is het nog lang niet zeker dat Zoet naar de Bundesliga zal vertrekken.

Eerder had ook Besiktas concrete interesse in de keeper. De Turken zaten een keer op de tribune om de verrichtingen van Zoet van dichtbij te bekijken, maar tot gesprekken over een transfer kwam het vooralsnog niet.

Zoet hoeft van Roger Schmidt, volgend seizoen hoofdtrainer van PSV, niet per se te vertrekken. De goalie mag wederom de strijd om de plek onder de Eindhovense lat aangaan met Lars Unnerstall. Als Zoet weg wil mag dat, maar dan wil PSV wel graag een transfersom ontvangen. Het afgelopen halfjaar keepte Zoet voor FC Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.