PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben staat voor sensationele terugkeer’

Arjen Robben besloot een jaar geleden om te stoppen met profvoetbal. Hij kon toen nog een transfer maken naar o.a PSV en FC Groningen maar koos ervoor om zijn schoenen definitief op te bergen. Maar nu zou hij zomaar maar een comeback kunnen gaan maken, en wel in de verrassende Braziliaanse competitie.

Vice-president Ricardo Rotenberg van Botafogo onthult namelijk dat hij contact opgenomen heeft met de vleugelspits en zijn management, om de voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal te verleiden om toch weer te gaan voetballen. In een interview met Canal do TF vertelt hij: “Voor mij was hij de beste speler op het WK van 2014. Messi won die verkiezing omdat hij Messi is en Robben werd tweede, maar hij is mijn idool. Ik heb inderdaad contact opgenomen met hem en hij heeft ook geantwoord: hij is blij met de interesse van Botafogo.”

Rotenberg vervolgt: “Ik heb Marcos Leite (zakenman, red.) ook de opdracht gegeven om contact op te nemen met Robben. Het wordt natuurlijk wel een moeilijk verhaal, want als hij besluit terug te keren in de voetballerij, dan zou hij ook vier keer meer kunnen verdienen dan wat wij hem kunnen bieden. Maar Botafogo staat in ieder geval op zijn radar.”

Besluit Robben om voor de genoemde club te gaan spelen, dan is hij niet de éérste Nederlander die dat doet. Clarence Seedorf stond namelijk na zijn AC Milan-periode twee jaar lang onder contract voor Botafogo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.