‘Jeroen Zoet kan transfer maken naar Union Berlin’

Jeroen Zoet kan deze zomer een transfer maken naar de Premier League. Het Duitse Union Berlin is namelijk in hem geinteresseerd.Dit weet het Duitse medium Sky te melden.

Op dit moment is de 32-jarige Rafal Gikiewicz nog de nummer één bij de club uit Berlijn, maar beide partijen zijn het niet eens geworden over een nieuw contract. De Pool vertrekt transfervrij en dus moet de club op zoek naar een nieuwe doelman. Daarbij zou men dus op Zoet zijn gestuit.

Zoet staat al jaren op de loonlijst bij PSV, maar verloor eerder dit seizoen zijn basisplaats. In januari werd hij uitgeleend aan FC Utrecht. Na dit seizoen keert hij in principe terug naar Eindhoven, maar zijn toekomst daar is zeer onzeker. Lars Unnerstall lijkt betere papieren te hebben onder diens landgenoot Roger Schmidt.

Het is onduidelijk of Zoet een avontuur bij de Bundesliga-club ziet zitten. Union Berlin, de huidige nummer elf op de ranglijst, staat er financieel niet geweldig voor. Mogelijk zijn er dus lucratievere aanbiedingen voor de doelman, die eerder al werd gelinkt aan Besiktas.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.