PSV-selectie zet vandaag weer voet op het trainingsveld

Vandaag gaan de spelers van PSV en Jong PSV weer het veld op oom te gaan trainen. Op de Herdgang zal er weer gewerkt worden aan de conditie van de spelers.

De Telegraaf schrijft: “Dat gebeurt volgens de regels en protocollen voor de topsport, zoals die zijn opgelegd door het kabinet in samenspraak met het RIVM, meldt de Eredivisie-club uit Eindhoven. De spelers zullen in kleine groepjes, verspreid over de dag, aan de slag gaan. De eerste twee weken staan vooral in het teken van fitheidstesten.”

Tot 16 juni worden de spelers van (Jong) PSV achter gesloten deuren op het trainingsveld verwacht. Spelers mogen daarna genieten van hun zomervakantie. Op 20 juli staat de eerste training van het nieuwe seizoen gepland onder leiding van Roger Schmidt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.