‘Mo Ihattaren hakt knoop door en bezorgd PSV prachtig nieuws’

Mohamed Ihattaren is dit seizoen definitief doorgebroken bij PSV. De wereld ligt aan zijn voeten en grootmachten als Inter Milan en Chelsea willen hem graag overnemen van de Eindhovenaren.

Hij was het afgelopen seizoen goed voor negen goals en evenveel assists in 34 wedstrijden: logisch dus dat de Europese top hem in de gaten houdt. Maar volgens de Italiaanse website Sempre Inter hoeven zij voorlopig nog geen poging te wagen in het Philips Stadion.

Er wordt namelijk geschreven dat het in de lijn der verwachtingen ligt dat Ihattaren zijn contract bij PSV – dat nu nog tot medio 2022 doorloopt – gaat verlengen. ‘Dat doet hij met de gedachte zich eerst verder te kunnen ontwikkelen, alvorens hij over een paar jaar naar een grotere club vertrekt’, zo valt er te lezen. Dat zou voor PSV natuurlijk fantastisch nieuws zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.