‘PSV kan monsterbod verwachten van Inter Milan voor deze middenvelder’

Inter Milan wil deze zomer uitpakken met de komst van een speler van PSV. Trainer Antonio Conte is namelijk erg onder de indruk van Mohamed Ihattaren. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

De Nerazurri zou zelfs een ‘niet te weigeren’ aanbieding neer willen leggen in het Philips Stadion. Het is volstrekt onbekend hoeveel de Italianen precies overhebben voor hun doelwit, maar om technisch manager John de Jong te overtuigen zal de huidige nummer drie van de Serie A vermoedelijk het transferrecord van PSV moeten breken. Dat staat nu nog op naam van Hirving Lozano, die een klein jaartje geleden voor 38 miljoen euro naar Napoli transfereerde.

De transferwaarde van Ihattaren wordt geschat op 22 miljoen euro. Overigens heeft de jongeling zelf natuurlijk ook nog wel wat in de melk te brokkelen. Wil hij niet weg uit de lichtstad van Nederland, dan blijft hij sowieso.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.